196203377_4196370873757939_983751418068248846_n

Hammaslääkäri

Ajan Hammas - Vaasa

Olemme aikaansa seuraava, paikallinen yksityinen hammaslääkäriasema, joka on tarjonnut monipuolisia hammaslääkäripalveluja Vaasan seudulla jo 50 vuoden ajan.

Meidät löydät Osoiteesta Hovioikeudenpuistikko 7C. Katso karttaa →

Soita ja varaa aika tai varaa kätevästi Online!

NOPEASTI HOITOON– EI PITKIÄ ODOTUSAIKOJA

Jaa maksusi osiin

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Hammashoitotilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä tai lähettämällä tekstiviestin HAMMAS numeroon 18311. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

– Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
– Saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
– Tili on jatkuva eli voit käyttää sitä myös tulevilla käyntikerroilla
– Minimiluottoraja 1 500 €, ostos voi olla luottorajaa pienempi

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit asioida toimipaikassa näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen maksun yhteydessä.

Lue lisää

Maksuvaihtoehdot

Kulut

30-60 pv

12 kk

24 kk

48 kk

Vuosikorko

0 %

0 %

12,90 %

19,90 %

Käsittelymaksu/kk

0 %

3,90 €

3,90 €

3,90 €

 

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 3,90 €. todellinen vuosikorko: 5,40 %. Luoton kustannukset: 46,80 €. Maksettava yhteensä: 1 547 €. Osamaksuerä/kk: 128,90 €, 12 erää. Hammashoitotili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

 

 Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua Tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: https://apponline.resurs.com/form/fi51300/limitraise

Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resurs Bankin Omille sivuille. Kirjaudu Omille sivuille tästä.

 

Askarruttaako jokin?

Ota yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

SUUHYGIENISTIPALVELU

Suuhygienisti on suun terveyden asiantuntija, joka on erikoistunut suun terveyden edistämiseen ja ennaltaehkäisevään hoitoon. Suuhygienisti työskentelee itsenäisesti, mutta tekee potilaan hoitoon liittyen yhteistyötä hammaslääkäreiden kanssa.

Suuhygienisti suorittaa ennaltaehkäisevinä toimenpiteinä mm. hammaskiven ja värjäytymien poistoa, hampaiden fluorikäsittelyjä sekä suuhygienian ohjausta.

Suuhygienistipalveluihin kuuluvat myös erilaiset esteettiset hoidot, kuten hampaiden valkaisuhoidot, hammaskorujen kiinnitykset sekä sooda- eli jauhepuhdistus.

Kela-korvaus suuhygienistin tekemästä työstä

Suuhygienistin hoitoon voi hakeutua hammaslääkärin lähetteellä, mutta myös ilman lähetettä. Hammaslääkärin lähetteellä on mahdollista saada suuhygienistin antamasta ennaltaehkäisevästä hoidosta kela-korvausta. Hammaslääkäri kirjoittaa lähetteen tarkastuksen perusteella ja määrittelee samalla lähetteen sisältämän hoitokertojen määrän. Lähete on voimassa kaksi vuotta.

HAMMASHOIDON MAKSUTAVAT

Käteisellä, kortilla, pankkisiirrolla, Edenred ja ePassilla

TYÖPAIKKAHAMMASHUOLTO

Työpaikkahammashuolto on vähennyskelpoinen ja veroton etu. Hyvin hoidettu työpaikkahammashuolto on etu sekä työnantajalle että työntekijälle.

ASIAKASTYYTYVÄISYYS – TYYTYVÄISYYSTAKUU

Jos olette tyytymätön hoitoonne, toivomme että otatte yhteyden henkilökuntaamme asian selvittämiseksi. Vastaanoton potilasasiamiehenä toimii Jenni Säntti

KELA-KORVAUS

Kelan korvaus vähennetään laskusta niiden toimenpiteiden osalta, jotka ovat korvattavia. Kelakortin esittäminen kassalla on suorakorvauksen edellytys.

Tässä olemme

Ei pitkiä odotusaikoja. Soita ja varaa aika!

Meidät löydät Ritzin talosta, jossa on toiminut aikoinaan myös Suomen Pankki.

Jens Smeds

Vastaava hammaslääkäri

Eveliina Kemppinen

Hammaslääkäri

Katri Ollanketo

Suuhygienisti

Positiivinen kokemus hammashoidosta?

Pelkopotilaat

Noin puolet ihmisistä pelkää hammaslääkäriä. Aikuispotilaista 5–20 prosentilla pelko voi olla niin paha, että se estää hoidon tavallisella hammaslääkärin vastaanotolla. 

Hammaslääkärissä on tärkeää käydä säännöllisesti pelosta huolimatta, koska suun terveys vaikuttaa yleisterveyteen. (lainaus)

Meille on turvallista tulla ja autamme sinua myös pelkotilanteissa.

Jenni

Lääketieteellinen botuliinihoito ja esteettiset hoidot

Lääketieteelliset botuliinihoidot sopivat mm. migreenistä, hampaiden narskuttelusta ja liikahikoilusta kärsiville asiakkaille. Hoidon tekee hammaslääkäri Jenni Forss.