Rakennusliikkeeltämme monipuoliset huoneistoremontit Porvoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla

Yhteydenotto

Rakennusliikkeeltämme monipuoliset huoneistoremontit Porvoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla

Yhteydenotto

Rakennusliikkeeltämme monipuoliset huoneistoremontit Porvoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla

Yhteydenotto

Rakennusliikkeeltämme monipuoliset huoneistoremontit Porvoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla

Yhteydenotto

Oli uusinnan kohteena sitten keittiö tai sauna, tai kyseessä muu huoneistoremontti, rakennusliikkeeni palvelee sinua kaikissa tilanteissa luotettavasti ja ammattitaidolla. Toimintani perustuu asiakaslähtöiseen palveluun, jossa sinä määräät kaapin paikan ja minä asennan sen. Huolellisuus ja osaaminen takaavat lopputuloksen, johon voit olla tyytyväinen pitkään.

sisäremontit

Sisäremontit

Uudista kodin pintojen värimaailma ja materiaalit ammattilaisen käsissä.

Muuttoremontit

Muuttoremontit

Kaipaako asunto päivitystä? Saat kattavat muuttoremontit luotettavasti ja ripeälläkin aikataululla.

saunaremontit

Saunaremontit

Miltä kuulostaisi tunnelmallinen sauna ripauksella mystiikkaa ja rentoutumista?

Remontit taloyhtiöissä ja kodeissa

Asiakkaitani ovat yksityistaloudet, taloyhtiöt ja yritykset pääkaupunkiseudulla, Porvoossa ja muualla Uudellamaalla. Helsingissä teemme remontteja yhteistyössä Remonttivelhot Oy:n kanssa. Palveluihini kuuluvat monipuolisesti erilaiset sisäremontit, keittiöremontit, lattioiden asennukset, muuttoremontit ja saunaremontit. Halutessasi teen remontin kuin remontin materiaalien hankinnasta viimeistelyyn – siis aivan kaiken avaimet käteen -periaatteella. Tutustu kattaviin remonttipalveluihini ja ota yhteyttä! Sovitaan yhdessä pitävä aikataulu huoneistoremontillesi tai muulle kodin kunnostukselle.

Toimivat ratkaisut keittiöremontilla

Jo pienilläkin muutoksilla voi saada ihmeitä aikaan ja keittiön yleisilmettä tuoreemmaksi. Keittiössä on helppo toimia ja päivittäiset askareet sujuvat paremmin, kun jo suunnittelussa saati sitten toteutuksessa on ollut mukana kokenut ammattilainen. Toimivassa keittiössä on sitä paitsi mukava viettää aikaa läheisten kanssa.

Entä miten keittiöremontti etenee? Keittiöremontti aloitetaan suunnittelemalla ja miettimällä sopivat ratkaisut juuri sinun kotiisi ja käyttötarkoituksiisi. Pohjatöiden avulla varmistetaan lattian suoruus ja kulmien toimivuus uusia kalusteita varten. Sen jälkeen päästään asentamaan uutta kaapistoa, maalaamaan pintoja ja toteuttamaan sähkö- ja vesiliitännät oikein. Kauttani hoituvat myös laatoitukset ja uudet työtasot. 


Tarvittaessa neuvon tai hankin kaikki remontissa käytettävät materiaalit puolestasi. Keittiöremontti on yksi kodin kalleimmista remonteista, joten sitä ei kannata tehdä itse hosumalla.

  • SunSauna Kotikylpylä -logo
  • A Luottokelpoinen -logo
  • Suomen vahvimmat -logo
  • TilaajaVastuu-logo
  • VTT-logo

Lattia-asennukset tyylillä ja taidolla

Vaihtoehtoja on värien ja materiaalien puolesta runsaasti, joten jokaiselle kodille löytyy varmasti juuri sellainen lattia, joka kestää asukkaidensa elämistä. Jos olet jo päätöksesi tehnyt ja uusi lattiasi on enää asennusta vaille valmis, rakennusliike JT Laine toteuttaa työt puolestasi ammattitaidolla ja varmalla otteella.

Suoritan parketti- ja laminaattilattioiden asennukset asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ammattilaisena osaan neuvoa hyvien materiaalien valinnoissa ja teen asennuksen vaivattomasti ja nopeasti. Minun avullani saat myös muovimatot paikoilleen ja kaakelit kohdilleen. Tarvittaessa lakkaan vanhat parketit uuden veroisiksi. Palvelen asiakkaita alueilla Porvoo, pääkaupunkiseutu sekä muu Uusimaa.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.